Tävlade igår igen!!

Igår var jag på tävling igen! Denna gång en klubbtävling i Ytterby...Det var kallt, men lagom många starter så vi var klara vid 2 tiden :D GÔTT!! Jag var sjuk hela dan, men det funkade bra ändå ;)

Såhär gick det för mej:

Jarek:
Opl (Elit)
Tompa: 2+0, pinne (Svår)

Sammie: 2+2 (Svår)
Lina: 3+1 (Medelsvår)
Bärtil: 4 (Lätt)
Kajsa: 0+1, pinne (Lätt)

Denna dan var jag mest stolt över min Tompa som vann svårklassen och därmed tog sin tredje pinne i rak, men var även stolt över min lilla norrlänning Kajsa som tog en tredjeplacering i lätt och fick sin andra pinne i rak :D

Nu är nästa tävling den 29 november i Skepparslöv, Skåne...Då blir det även julbord med alla härliga skåningar!!


Tävling i Kvidinge...

Var i Kvidinge idag på tävling! Inget kallt ridhus utan lagom varmt :)
Det var många starter i Lättklassen (82+1 med några strykningar, 75) och inte jättemånga i de övriga. Jag hade "oturen" att få start nummer 82 i lättklassen, men elit, svår & medel gick parallellt med lättklassen så tiden gick ju i alla fall, sedan hade jag ju Josse, Sandra & Jenny!!

Hur gick det då?
Såhär:

Kajsa: 0+0 fel, pinne (Krok Lätt)
Bärtil: 6 fel (Krok Medelsvår)
Tompa: 4+4 fel (Krok Svår)
Lina: 8 fel, debut (Krok Svår)
Jarek: 2+4 fel (Krok Elit)
Sammie: 6 fel (Krok Elit), 60 cm (Höjd Elit)

Efter tävlingen tackade vi för oss och åkte hemmåt...vi stannade på Ica Maxi i Laholm och då köpte vi en häftapparat som såg ut som en hund :P

  


Utvecklingssamtal, USCH!!

Idag har det varit skola (som vanligt)! Det hände inget speciellt idag, men det "hemska" kom efter skolan, närmare bestämt klockan fyra...UTVECKLINGSSAMTAL!!

Jag trodde att det skulle gå ganska bra på utvecklingssamtalet, vilket det också gjorde, men det är ändå lite läbbigt! Det första ordet jag tänker på när någon säger utvecklingssamtal är Usch!!


Jaja...kanske inte så himla intressant, men ändå!
Denna veckan är det inte kul i skolan. Vi har ett NO-prov på torsdag (genetik) och två prov på fredag (Matte & Hemkunskap), så ni som läser detta kan väl hålla tummarna för mej på torsdag och fredag!

Ny layout!

Idag fick jag en helt ny layout på min blogg. Detta fixade Inger Hansson för mej efter att jag sett Sannas nya layout och frågade om inte Inger kunde hjälpa mej också :P

Tack så himla mycket Inger <3


Längtar...

Nu längtar jag verkligen till JULLOVET för då ska jag åka på My Dog en dag och en dag ska jag till Kistamässan...Men först kommer de härliga helgerna!

Nästa helg (15 november) ska jag åka till Kvidinge i Skåne och tävla, helgen efter det (23 november) ska jag tävla i Ytterby på klubbens hemmatävling och helgen därefter (29 november) ska jag till Skåne igen fast då till Skepparslöv och tävla och äta julbord med alla härliga skåningar :P


För övrigt hade vi debatt i skolan idag och det gick ganska bra...Vi hade debatt om Presidentvalet i USA och jag är med i Republikanerna :P  Debatten blev inte helt klar så vi ska fortsätta på måndag, men det var jättekul för vi ägde ut "Demokraterna" ett antal gånger under tiden, tex om Kriget i Irak!

Nu är det ju äntligen helg, fast det blir en hemmahelg (ska bli skönt)!!

HATAR SKOLAN!!!

Idag var det ju skola igen (som alla vet)!! Ville verkligen inte gå upp när klockan ringde :@

När man väl kom till skolan var alla hur trötta som helst, medan lärarna tyckte att det var konstigt eftersom vi hade haft lov..Men det är det att när man har haft lov så är det JÄTTESEGT att börja skolan igen!

Jaja..man får väl leva med att det är skola igen, men jag har ju turen att få praoa två av de sex veckor som är kvar innan JULLOVET :D

Det går mot vinter...

Nu märks det att det börjar gå mot vinter här ute på Öckerö också....Det är svinkallt på mornarna och frost, ja till och med kaninernas vattenskålar är bottenfrusna :P

Idag ska jag inte hitta på något speciellt vad jag vet, bara skriva några fakturor åt pappa och kanske spela lite The Sims...Int så rolig dag kanske, emn det går väl ändå :)

Ha det bra!