Desperate Housewives :D

Igår gick jag in på kanal5.se för att kolla när Desperate Housewives börjar igen...Såg då att det börjar redan 3 mars, om ungefär 2 veckor :D *Längtar*
Älskar den serien ;) Inte sett serien från början, men den är bra ändå :D


Även denna dagen har gått ;)

Ja då har denna dagen också gått..Hade tur i morse/förmiddags när jag kom till skolan, Katarina var sjuk så vi hade Carro från fritidsgårn' som pratade om "Festkommitten". Ett elevens val som bara nior får vara med på och ge tips och råd om "En Kväll Att Minnas" som är niornas avslutningsfest :D Självklart vill man vara med på det! Problemet är bara att det bara får vara max 15 personer, så nu är det bara att hoppas på att Carro drar lappen med mitt namn på ;)

Förutom att Katarina var sjuk så hände inget speciellt...det enda intressanta var att vi fick tillbaka SO-proven - Hinduism - där jag fick 28/50...G+ i alla fall ;)Från EKAM 2008

Allvar igen...

Jag idag var det dax för skolan igen! Tur att vi har sovmorgon på måndagar till 10.20 ;)
Idag har vi inga roliga lektioner, Klf med Katarina, SO - Religion, Matte, NO - Biologi och Engelska och så slutar vi inte förrän 15.25 :(

Men, men...jag måste erkänna att jag har haft ett kul lov i alla fall ;) Och så får jag se fram emot nästa lov som är om 8 veckor :P Har i och för sig en studiedag och lite ledigt p.g.a andra aktiviteter så det går nog bra ändå ;)

Sista dagen på lovet

Idag är sista dagen på Sportlovet :( Nu är det bara till att längta till nästa lov, Påsklovet :D
Vad har jag gjort idag? Jag har typ spelat Super Mario Sunshine hela dan :P Jag har även kollat på datorn och varit ute med vovvarna.
På hela dan har jag bara lyckats få 3 stjärnor på Super Mario Sunshine, men det är bara bra för nu börjar jag närma mig Amanda ;) Hon har 12 stjärnor och jag har 10 :)


Nu tänkte jag att jag skulle spela lite Harry Potter istället för Super Mario ;)

Alla Hjärtans Dag

Idag är det Alla Hjärtans Dag, det blev mest lite hoppning med kaninerna, en liten promenad och mycket spelat :)
Jag har grattat Chamo och Sid som fyller hela 6 år idag <3
Nu har jag precis spelat Super Mario Sunshine :P Det gick sådär, var så länge sen jag spelade så har inte riktigt koll på spelkontrollen ;) Men efter ungefär 2-3 timmars spelande lyckades jag i alla fall få 4 stjärnor.
Ikväll ska jag, mamma och pappa ha lite myskväll framför melodifestivalen :) Ska bli kul och se hur det blir idag...

    

Imorgon är det sista dagen på sportlovet..blir nog lite slappa och spela ;)

Träning!

Idag är det strålande sol här hemma på Öckerö...Så jag fick som jag ville, nu hopptränar jag lite med kaninerna som tyckte att det var kull att få komma ut och hoppa å springa ;)
Har även varit uten en liten promenix med hundarna och mamma :) Och varit på Henrys å köpt lite alla hjärtans dag-presenter och Frida till mej själv.

Åker hem!

Idag åker jag hem till Öckerö igen..det ska bli gôtt faktiskt ;) Komma hem till ninerna, vovvarna, mamma, pappa å mormor :D

Imorron ska jag och mamma eventuellt åka till stan på förmiddagen och kolla upp en träningsplats på Tolsereds 4H-gård och kolla på lite grejer till dramat...sen är det ridning på kvällen!
På fredag tror jag att jag ska ta fram lite hinder och träna med ninerna lite och även ta en runda i bergen om det inte är för halt ;) Och spela Super Mario Sunshine på gamecube ;P


Jag fattar inte...

Att jag aldrig fattar att om jag ska ha en blogg så ska det ju skrivas...eller hur?!
Jaja, ni har faktiskt inte missat så mycket ändå..har haft årsmöte med VKKH, tävlat lite och nu sitter jag i Gislaved hos Amanda.
Jag kom hit i söndags efter årsmötet och vi har väl inte gjort så himla mycket. Typ bara tittat på TV, spelat lite Wii, suttit vid datorn...Men igår hoppade vi med kaninerna och det gick ganska bra faktiskt. Jag hoppade med Pirre och Leo, så nu ska jag tävla Pirre den 21 feb i Björketorp och den 22 feb i Anderstorp.

Jag fick ett mejl i söndags kväll från Karolina som frågade om jag ville åka med henne ner till Anderstorp den 22 februari och självklart säger man inte nej till det :P Jag skulle egentligen inte åkt ner, men nu när jag fick erbjudandet att åka med så..Ska ha med Sammie, Bärtil och Kajsa, men ska som sagt tävla Pirre också. Mina två mål till att börja med med henne är att få upp självförtroendet och att gå igenom banan.

Imorgon åker jag hem till Öckerö igen. Det ska bli lite skönt faktiskt, längtar lite efter Lisa, Malte å ninerna...glömde att vi hade Smilla hemma nu också, så henne vill jag ju hem till med. Åker med tåget som går 14.47 från Hestra, innan dess ska Amanda till tandläkaren och hennes kompis Josse ska komma hit.

Tillägg 11/2
Haha...igår när jag skrev glömde jag ju skriva att jag fyllt år också ;) 16 år den 25 januari :D
Så nu ska man gå kurs på bilskolan så man för börja övningsköra med ;)
Jag fick Absolute Musicals, Wall-E, pengar, en DVD m.m...